Koronaviruksen vuoksi tilaisuus on päätetty siirtää syksylle. Pyrimme etsimään silloin myös isomman tilan, sillä tulijoita olisi ollut enemmän kuin saliin mahtuu!

Seminaarin järjestävät Helsingin yliopisto, DigiIN- ja CoE AgeCare -hankkeet sekä Suomen sosiaalioikeudellinen seura ry

Seminaari liittyy seuraaviin Helsingin yliopiston laajoihin hankkeisiin: Palvelukulttuuria uudistamalla kaikki mukaan digitaaliseen yhteiskuntaan (DigiIN) ja Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikkö (CoE AgeCare)

Tilaisuus on maksuton. Seminaarin jälkeen klo 15.30 alkaen pidetään samassa paikassa Suomen sosiaalioikeudellinen seura ry:n vuosikokous.

Ohjelma

12.15-12.40 Sote-digipalvelut nyt ja tulevaisuudessa (tutkimuspäällikkö Hannele Hyppönen / erikoistutkija Tuulikki Vehko, THL)
12.40-13.05 Ikääntyvien syrjäytymisvaara sote-digipalveluissa (apulaisprofessori Sakari Taipale, Jyväskylän yliopisto)
13.05-13.30 Maahanmuuttajien syrjäytymisvaara sote-digipalveluissa (yliopistotutkija Laura Kemppainen ja tutkijatohtori Ulla Buchert, Helsingin yliopisto)
13.30-14.00 Yksityisyrittäjä vanhusten digipalvelujen edistäjänä, tabletit ikääntyneiden apuna (DI Marko Torppala, Linkkiteam)

Kahvitauko

14.10-14.35 Vammaisten oikeudet digiaikana (eritysiasiantuntija Ylva Krokfors, Invalidiliitto)
14.35-15.00 Millainen on digitulevaisuus? (IT-asiantuntija, entinen kansanedustaja Jyrki Kasvi, Espoo)

Tervetuloa!

Helsingin yliopisto
Anne Kouvonen, sosiaalipolitiikan professori, DigiIN-hankkeen HY:n tutkimusryhmän johtaja

Suomen sosiaalioikeudellinen seura SSOS ry.
Yrjö Mattila Eila Sundman Tuula Sillanpää
puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Näin löydät perille:

Snellmania on iso keltainen talo Unioninkadun ja Liisankadun kulmassa. Käänny Unioninkadulta oikealle Yrjö-Koskisen kadulle, josta on portti vasemmalle Snellmanian alueelle. Kulje oikealle, kunnes tulet sisäpihalle. Pääsisäänkäynti on sisäpihan perällä. Tultuasi sisään kävele suoraan pääkäytävälle ja käänny oikealle, josta löydät tiedekuntasalin 1055.